Hier schrijft u zich in

Wilt u in aanmerking komen voor een appartement? Schrijft u zich dan in.
Print bijgaand inschrijfformulier, vul in en stuur het op naar:

Seniorenhuisvesting ‘Zuid-Veluwe’
Hof van Sint Pieter 27
6721 TN  Bennekom

Tevens betaalt u € 25 aan inschrijfkosten. Dit bedrag maakt u over op:

NL42 ABNA 044 653 23 20 onder vermelding van de naam van de persoon of personen die zich inschrijven.

Zodra het inschrijfgeld en uw inschrijfformulier binnen zijn, wordt u op de wachtlijst geplaatst. Uiterlijk een maand nadat het inschrijfgeld en het inschrijfformulier binnen zijn ontvangt u een bevestiging van inschrijving.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Houd rekening met een wachtlijst

Houd er rekening mee dat er een wachtlijst is. Het is lastig om te zeggen wanneer u aan de beurt bent. Dit is namelijk van diverse factoren afhankelijk. Zo krijgen woningzoekenden met een vrijzinnig-religieuze achtergrond voorrang en hebben woningzoekenden die een steentje willen en kunnen bijdragen een pré. Dit laatste is positief voor het woongenot van alle bewoners. Maar er zijn nog meer factoren, zoals inschrijfduur, belastbaar inkomen, woonwensen en huishoudgrootte. Daarnaast weten wij niet op voorhand welke woningen er beschikbaar komen. Om al deze redenen is het niet te voorspellen wanneer er een geschikte woning voor u beschikbaar is.

U krijgt vanzelf bericht wanneer u voor een woning in beeld komt. Helaas is het niet mogelijk een afspraak te maken om een appartement te bezichtigen. Er staan geen appartementen leeg en we willen vaste bewoners hier niet mee lastig vallen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mailen naar de coördinatoren bewonerszaken of in de ochtend bellen.

Lizanne Kik

Coördinator bewonerszaken

Tel: 0318 - 431134

Pieternel van Giersbergen

Coördinator bewonerszaken

Tel: 0318 - 431134